• +359 52 356 900
  +359 888 722 407
 • За фирмата

  • 'Перота Холдинг' ООД е успешна фирма за туристически транспорт, основана през 1995 г., като основна дейност е автобусен транспорт на туристи в страната и чужбина. В тази дейност се включват трансфери на туристите от летищата до курортните комплекси и обратно, както и обиколки и екскурзии с познавателна и развлекателна цел. Освен транспортната си дейност, дружеството развива успешно и останалите си дейности :
   - търговска дейност;
   - хотелиерство;
   - сервизна дейност;
   - строителство.

   Превозната си дейност дружеството изпълнява със собствен автомобилен парк състоящ се от над 60 туристически автобуса, микробуса и леки коли.

   С цел по-доброто обслужване, дружеството ни разполага с две бази в близост до двете летища на българското Черноморие / Варна и Сл. Бряг /.

   Сервизната дейност и поддръжката на автопарка ни се извършва изцяло със средства и персонал на дружеството. “Перота Холдинг” е търговски представител за България на белгийския производител на автобуси “ВАНХОЛ”, сектор - нови туристически автобуси. Извършване гаранционно и извънгаранционно обслужване, както и продажба на резервни части. Фирмата успешно се налага на пазара като основен дилър на употребявани транспортни средства, основно автобуси, микробуси и в частност леки коли.

   Собственост на “Перота Холдинг” ООД са хотел “Сезони” гр. Трявна, административна сграда в КК “Слънчев бряг”, мотел с административна част, намиращ се в КК Сл. Бряг, в непосредствена близост до базата на дружеството.

   Дружеството непрекъснато разширява предлаганите услуги и се стреми към подобряване на качеството си. Бързият икономически растеж на фирмата, разширяването на дейността, коректността и професионализма, както и нарастващия брой на бизнес партньори, утвърждават “Перота Холдинг” ООД като авторитетна и влиятелна компания, желан партньор в бизнеса и я подреждат на водеща позиция сред транспортните фирми в страната.