• +359 52 356 900
  +359 888 722 407
 • Хотел Сезони - Трявна

  • Удоволствието да се почувстваш желан и специален, независимо дали планирате конгресно мероприятие, бизнес среща или уикенд с приятели -хотел Сезони Трявна ще удовлетвори Вашите очаквания. Хотел Сезони се отличава с модерна и индивидуална архитектура. Той е разположен само на 300 м от най-предпочитаното място за отдих - възрожденската част на Стария град и в непосредствена близост до паркова гора от бор и ела, бук и дъб.

   Хотелът разполага с 3 апартамента и 63 двойни стаи. Елегантно и функционално обзаведени, стаите разполагат с баня с душ кабина, балкон, телефон с директно избиране, кабелна телевизия, рум сервиз, възможност за интернет връзка, климатик.

   Хотел Сезони Трявна разполага със собствен ресторант и барбекю. Ресторантът е с капацитет 120 места на закрито и 30 места на открито, който предлага разнообразна българска и европейска кухня и богат асортимент от отбрани вина и алкохолни напитки. Барбекюто намиращо се непосредствено до боровата гора разполага с 36 места.Там може да опитате специалитети на скара и пещ приготвени пред Вас от майстор – готвача.

   Уютният Лоби бар предлага голямо разнообразие от алкохолни, безалкохолни напитки и коктейли.

   Хотер Сезони Трявна предлага за своите гости:
   - открит басейн с интeгрирана детска част;
   - сауна;
   - джакузи;
   - масаж и аромотерапия;
   - детски кът;
   - детска анимация;
   - паркинг;
   - Велосипеди;
   - Сейф;
   - Интернет;
   - Екскурзовод;
   - Планински водач;

   За организиране на семинари, конференции, презентации, работни срещи и обучения хотел “Сезони” Ви предлага две конферентни зали.
   Зала “Трявна”, която разполага с 80 места с писалищни маси и 130 места без маси, шрайбпроектор, подвижен екран, флипчарт с консумативи, озвучаване със стационарен микрофон, климатик, телевизор и видео-плеър, DVD – плеър.
   Зала “Боженци”, която разполага с 30 места с писалищни маси, флипчарт, шрайбпроектор, подвижен екран, климатик.


   За контакти:

   гр. Трявна 5350
   ул. 'Кънчо Скорчев' 11
   тел.: 0677 64937; 66075
   моб. тел.: 0885 800 154
   e-mail: seasons@mail.bg
   http://seasons.tryavna.biz